Blog

Dôležité informácie na dlani

Zlatý dedo Vám ponúka produkty od nemeckej spoločnosti Auvesta Edelmetalle AG, ktorú Vám predstavíme v tomto článku. Je dôležité, aby ste vedeli s kým budete obchodovať.

Firma Auvesta sa už od roku 2009 špecializuje na nákup, predaj a uskladnenie fyzického zlata, striebra, platiny a paládia. Auvesta je spoločnosť s medzinárodnou pôsobnosťou a jedným z popredných predajcov drahých kovov a mincí. V roku 2021 pôsobí už 116 štátoch sveta.

Koncept

Cieľom firmy Auvesta je pomôcť ľudom nakupovať, predávať a spravovať drahé kovy, ktoré by mal každý jeden človek alebo rodina ako poistku alebo záchrannú kotvu na horšie časy. Vďaka skúsenostiam a moderným technológiám Auvesta vytvorila unikátne online produkty, pomocou ktorých môžete nakupovať drahé kovy online, rýchlo a bezpečne. Nástroj je vhodný pre každého jedného človeka. Auvesta aj vďaka partnerom ako je Zlatydedo.sk ponúka najkvalitnejšie služby a produkty pre veľkých aj malých klientov. Takto sa môžu k drahým kovom dostať aj bežní ľudia, ktorí by sa k nim normálne nedostali. Máte k dispozícii jedinečný koncept. Žiadna doba trvania, žiadne záväzky k nákupu a ani žiadne výpovedné doby. Všetko je online, flexibilné a maximálne transparentné. Ako začať?

Ocenenia a ratingy

Poradenstvo a podpora vo finančných záležitostiach boli, sú a vždy budú otázkou dôvery. Aktuálny prieskum opäť dokazuje, že zákazníci sú v tomto ohľade so spoločnosťou Auvesta Edelmetalle AG v tých najlepších rukách.

Auvesta získala v nezávislom prieskume 48.000 klientov hospodárskych novín Handelsblatt 1.miesto medzi 14 najznámejšími obchodníkmi so zlatom ako najlepší poskytovateľ plánov sporenia v zlate. Aby bolo možné zistiť, s ktorými poskytovateľmi finančných služieb sú zákazníci skutočne spokojní, bolo zhromaždených celkovo 48 000 poskytovateľov v 17 kategóriách. Za týmto účelom sa zákazníkov pýtali, ako hodnotia svoje skúsenosti s daným poskytovateľom služieb v porovnaní s ostatnými poskytovateľmi v rovnakej kategórii. Respondenti uvádzali celú škálu odpovedí od najlepší poskytovateľ cez lepšie ako väčšina poskytovateľov až po nie je dobrý alebo neviem posúdiť. Do hodnotenia boli zahrnuté len odpovede tých účastníkov, ktorí v posledných 24 mesiacoch skutočne využili služby hodnoteného poskytovateľa. V kategórii Poskytovateľ zlatých sporiacich plánov sa Auvesta stala jasným víťazom. Prvé miesto v tejto kategórii znamená, že účastníci prieskumu najčastejšie označili predajcu drahých kovov z Holzkirchene za Najlepšieho poskytovateľa služieb medzi poskytovateľmi sporiacich plánov v zlate. S 8,81% zmienok sa Auvesta Edelmetalle AG jednoznačne umiestnila na vrchole hodnotenia zákazníkov medzi poskytovateľmi zlatých sporiacich plánov.

Auvesta pravidelne získava hodnotné ocenia ako TOP obchodník s drahými kovmi. V spolupráci s nemeckým Finanz-Service Institut (DFSI) podrobil renomovaný ekonomický magazín Focus Money náročnému testu ponuku viac ako 40 obchodníkov s drahými kovmi.

Auvesta získala prestížne ocenenia od CrefoZert za excelentnú solventnosť. Len 1,7 % zo všetkých nemeckých spoločností sa podarí získať toto ocenenie.

Euler Hermes potvrdzuje spoločnosti Auvesta Najlepšiu bonitu. Z 3 miliónov nemeckých spoločností sa pre toto ocenenie kvalifikuje len 1 % . Auveste sa uvedené ocenenie podarilo získať 6 po sebe nasledujúcich rokov (2010-2015).

Auvesta je držiteľom aj certifikátu Hoppenstedt. Len 4,4% zo 4,7 miliónov spoločností v Nemecku docielilo v roku 2012 tento skvelý výsledok. Ešte viac informácií? Navštívte web na novej karte Auvesta.sk.

Certifikáty a ocenenia